Cursussen

Leer beter tekenen en schilderen! Geef je daarom op voor de nieuwe teken- en schildercursussen in 2017 / 2018. Uitgebreide informatie vind je in het programmaboekje:

Teken- en schildercursus programma 2017 – 2018

Het complete cursusprogramma 2017 – 2018 bestaat uit 6 modules. Tijdens elke module krijg je een afgebakende hoeveelheid leerstof.

Ben je nooit tevreden over de compositie van je werk? Wil je meer anatomie gebruiken bij je modeltekeningen en -schilderijen? Zijn de vormen in je werk nog niet realistisch? Wil je spontane of betere portretten leren schilderen? Geef je dan op voor een van onderstaande modules! Via duidelijke uitleg van Albert van Breemen leer je snel beter tekenen en schilderen. De sfeer in het atelier is relaxed en plezierig! Je kan je aanmelden voor individuele modules, maar het meeste leer je door het complete programma te volgen.

De cursussen beginnen vanaf september 2017 en worden gegeven op vrijdagochtend en -middag bij Atelier Nieuwe Realisme in Eindhoven. Aanmelden via contact formulier.

Gratis lessen en 2 daagse workshops tijdens de zomermaanden

Tijdens de zomermaanden zijn er gratis kennismakingslessen en 2-daagse workshops “Kleur en Impressionisten” en “Portret tekenen en schilderen”.

Schermafbeelding 2017-05-07 om 19.26.29